perjantai 14. syyskuuta 2012

Dove palkintoja



Melkein olin unohtanut kirjoittaa tästä kivasta palkintopaketista kun se sitten keväällä saapui. Muistutus tästä kampanjasta tuli vielä äskettäin sähköpostiini.

Therese Singman, Brand Manager Dove Hair, haluaa kiittää Buzzadorejamme:
”Suuri kiitos kaikille teille, jotka buzzasitte Dove Nourishing Oil -tehohoitoaineesta. Kaikki mielipiteenne ja kommenttinne ovat meille tärkeitä. On ollut uskomattoman hauskaa nähdä millä innolla te olette buzzanneet tehohoitoaineesta. Oli myös hauska lukea blogikirjoituksianne hoitoaineesta. Olemme iloisia siitä, kuinka moni on ollut tyytyväinen tuotteeseen. Se vahvistaa, että olemme oikealla tiellä kehittäessämme hiustenhoitotuotteitamme. Kiitos myös kaikista vinkeistä ja neuvoista, kuinka voimme parantaa tuotetta ja sen pakkausta myös tulevaisuudessa. Kaikkein mukavinta on kuitenkin se, että meillä on oikeita Dove-hiustenhoitotuotteiden kannattajia ympäri maata - te teette tästä työstä niin hauskaa! Kiitos!"
Kiitos kaikille valokuvauskilpailuun osallistuneille buzzauskuvista! Valokuvauskilpailun 5 voittajaa Heda88, Mimosa77, PesolKa, skruttnisse ja emilymour saivat palkinnoksi kukin Dove-hiustenhoitotuotteita (arvo 30 €). Onnea voittajille!

Olipa muuten paljon tavaraa paketissa ja kesän jälkeen on jo iso osa käytetty. Itse olen nyt tykästynyt tuohon Dove Nutrishing Oil Care shampooseen jota oikeastaan käytän koko ajan. Se antaa tosi kivan kiillon hiuksille.

Uutta tulossa tännekin, pääsin buzzaamaan Airwick tuoksutikkuja... kolmas oma kampanja, jippii nää on hauskoja. Ja jos kiinnostuisit itsekin buzzaamaan, niin en tykkää yhtään huonoa, jos laittaisit värvääjäksesi nimimerkin PesolKa.. liittymään pääset tästä 

Ei kommentteja: