sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Air Wick paketti saapui




Posti oli kuin olikin auki lauantaina, joten hain paketin ja pääsin kokeilemaan itsekin ilmeisesti kohtuullisen äskettäin myyntiin tulleita uutuustuotteita  Air Wick tuoksutikkuja. Paketissa oli kahdenlaisia tuoksuja Cool Linen & White Lilac ja Midnight Blackberry & Vanilla Silk tikkuja.

Esitteessä kerrotaan, että White Lilac on vesipohjainen tuoksusekoitus, joka tuoksuu tuoreelta pellavalta ja syreeneiltä. Vanilla Silk taas sisältää eteerisiä öljyjä, jotka on tasapainotettu tuoreilla karhunvatukoilla ja vaniljalla. Hmm .. sanotaanko näin, että en ota tässä vaiheessa kantaa tuoksuun, koskapa ne ovat olleet niin vähän aikaa kokeilussa ja täytyy hieman totutella. Hienolta ainakin kuulostaa nuo tuoreet karhunvatukat :)

Vanilla Silk meni WC tiloihin ja aloitin täydellä määrällä puutikkuja. Ideahan siis on, että kun pakkauksessa tulevat puutikut asetetaan maljakkoon, ne joutuvat kosketuksiin öljyn kanssa ja tuoksu leviää huoneeseen. Laittamalla kaikki tikut maljakkoon kerralla saa voimakkaampaa tuoksua ja vastaavasti vähentämällä tikkujen määrää tuoksu on miedompi. Karhunvatukka tikut ovat olohuoneessa ja aloitin kolmella tikulla.

Positiivistä näissä raikastimissa on pakkaus. Ei tulisi mieleenikään laittaa normi - yleensä muovista tehtyjä raikastimia olohuoneeseen (ainakaan näkyville). Näiden tikkujen lasipullo on kivan näköinen ja oivoi kun niitä olisi vielä erivärisinä. Silloin voitaisiin puhua jo tunnelman luomisesta, kun pullon voisi soinnuttaa oman sisustuksen väreihin.  Minua miellyttäisi ainakin hopean tai harmaan väriset pullot. Pullon sisällä on hauskoja pallukoita ja mielenkiinnolla seuraan pysyvätkö ne pallukoina koko tuoksuajan vai tuleeko sisällöstä mössöä?

Ja täytyy sanoa, että onhan minulla hiukan ennakkoluuloja siitä sopiiko nuo raikastimet yleensä muualle kuin WC tiloihin. Sinnehän niitä on perinteisesti laitettu. Näiden pitäisi käydä periaatteessa minne vain kodin tiloihin. Noh, katsellaan ja kokeillaan tuleeko tuoksuja jatkossa olemaan meillä muualla kuin WC:ssä.

Ehdin vielä iltapäivällä Buzzaamaankin, kaksi ensimmäistä näytettä menivät naapurin rouville. Ellen on kokeillut aiemminkin Buzz tuotteita ja oli innokas vastaanottamaan näytteen. Häneltä saan ainakin palautetta.Toinen näyte meni uudelle naapurille Erjalle, jolle Buzzador toiminta ei ollut ennestään tuttua. Erjakin otti näytteen  vastaan, tosin yritti värvätä minua samalla pölynimuriesittelyyn, josta kyllä jouduin kieltäytymään. Rouvien palautteita odotellessa Buzzaus jatkuu..

Ei kommentteja: