lauantai 18. helmikuuta 2012

Dove ja Sonja

Laitoimme sitten heti Doven kovaan testiin. Sonjan hiukset ovat aina olleet tosi hankalat hoidettavat, niissä on hieman luonnonkiharaa, joka sinänsä on hyvä, mutta aiheuttaa myös sen, että hiukset sotkeentuvat helposti ja takkuuntuvat. Hiuslaatu on ohuehkoa ja kampaaminen on yleensä tuskaa. Vaikka käytän luonnonharjas harjaa, yleensä meteli harjaamisen aikana on kova. Tässä alkukuvia ennen saunaa ja Dove Nourishing Oil Care Express Supertehohoitoaineen käyttöä.






Voitte vain kuvitella millaista on tämän hiuspöheikön selvittäminen aamulla ennen kouluunlähtöä.  Itseasiassa vaikka Sonjan hiukset harjaakin hyvin, niin parin tunnin jälkeen ne yleensä ovat lähtötilanteessa eli uudelleen takkuiset.


Onko kyseessä samat hiukset ?


Kyllä vain, uskomatonta mutta totta. 

Sonja itse sanoi, että jatkossa hänen hiuksiinsa laitetaan aina pesun yhteydessä Dovea ja äitinä olen kyllä samaa mieltä. Niin paljon siistimmän näköiset hiuksista tuli ja helppohoitoisemmat, tästä on helppo lähteä tekemään kampausta.

Sonja harrastaa kilpatanssia, joten kilpakampauksessa hänen hiuksensa laitetaan tiukalle nutturalle, ja lakataan kovasti. Luulen, että Dove käsittely auttaa myös siihen, että nutturasta ei irtoa hapsuhiuksia ja hiukset asettuvat helpommin.  Pianhan se nähdään - ensi viikonloppuna kilpailemme Kajaanissa

Hiusvinkki tyttökirjasta: Hiuksesi eivät sotkeennu ja takkuunnu yön aikana, jos laitat tyynylle silkkiä. Kokeile, ainakin meidän tyttöjen mielestä toimii :)

Dove:n ansiosta Sonja on jopa ruvennut itse harjaamaan hiuksensa ja totta - myös äidin silkkihuivit ovat kovassa käytössä öisin...

Ei kommentteja: