sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Dove Buzzaus


Mukava yllätys oli, että pääsin taas Buzzaamaan ja tällä kertaa Dovea, Doven Nourishing Oil Care kampanjaan.  Perheessä on kolme pitkähiuksista naispuolista (+ yksi kalju mies ..) joten hiustuotteille löytyy kokeilijoita. 

Esitelehtisessä luki, että 3-4 vuoden ajan hiukset kasvavat noin sentin kuukaudessa, jonka jälkeen kasvu pysähtyy noin kolmeksi kuukaudeksi, jolloin hiustupit lepäävät kukin vuorollaan.  Huh, aika erikoista.  Dove ei luultavammin auta tähän kasvun pysähtymiseen, mutta kuiville ja pörröisille talvihiuksille siitä pitäisi olla apua. No se nähdään, kun käyttäjäraportteja alkaa tulla.

Totta on, että kylmä talvi lämpötilan vaihteluineen rasittaa hiuksia, kuten myös lämpö. Itseasiassa myös stressi vaikuttaa hiuksiin negatiivisesti ja voi jopa aiheuttaa hiusten lähtemistä. Siinäpä siis haastetta, pysyttele tasalämmössä ja älä varsinkaan stressaa.  Mahdoton yhtälö suomen maassa, joten apuna hiustenhoidossa kannattaa siis käyttää tehohoitotuotteita ja on silläkin väliä millä hiuksesi harjaat. Luonnonharjaksinen harja on omasta mielestäni paras.

Hauska erikoisuus tässä kokeiltavassa tuotteessa on, että se on ensimmäinen raidallinen hoitoaine. Ja oikeasti, se on kahden värinen.  Keltainen osa toimii hiusnaamion tavoin ja se sisältää ravitsevia öljyjä, jotka hoitavat hiusta kuitenkaan rasvoittamatta sitä. Valkoinen osa on tavallista hoitoainetta, joka auttaa ylläpitämään kosteutta ja poistaa pörröisyyden.


Perjantaina ehdin jakaa ensimmäiset tuotenäytteet, työpaikan kuivasta ilmasta kärsiville toimistotyöläisille.  Näytteet otettiin innolla vastaan ja kokemuksia jäädään odottamaan.

Molemmat testaajat kärsivät sähköisistä talvihiuksista, joten jospa apu löytyisi Dovesta.  Valintakriteerinä hoitoaineen valintaan näillä neitosilla oli mm.purkin ulkonäkö, mielestäni tuo Doven kultaraita pakkaus on aika kivan näköinen. Itselläni valintakriteeri ei ole ulkonäkö (ellei sitten tietämättäni) , kunhan vaan tarpeeksi tehokas aine löytyy, se löytää heti paikkansa hyllystäni.

Dove löytyy muuten facebookista  ja  Doven kotisivuilla enemmän tuotetietoutta.

Jos innostut itse Buzzador toimintaan mukaan, niin minulla ei ole mitään sitä vastaan jos käytät suosittelijana minua eli nimimerkki PesolKa, tarkempaa tietoa löytyy sivuston välilehdeltä, mikä ihmeen Buzzador

Mutta tuloksia odotellessa Buzzadoiraan ja Dovestellaan..

Ei kommentteja: